Niveauwedstrijd deel 3 (2017-18)

Gemaakt op: 26 Sep 2017 om 20:21 Door: Paul Duivenvoorden

Programma: zie bijlage

Ploegleiding: Gerard Rotteveel (06 - 5082 4493)

Afmelden uiterlijk maandag 12-2 17:30u via wedstrijd@zvnoordwijkerhout.nl

Inzwemmen: 15:30

Vertrek De Schelft: 14:30

Informatie over het bad:

De zwemmers en het publiek kunnen verzamelen in het clubhuis van WZK. De ingang bevindt zich aan de zijkant van het bad en is herkenbaar aan een groot logo op de deur. Het clubhuis is op de 1e etage. Een vriendelijk verzoek niet via de hoofdingang van het bad naar binnen te gaan. Na de wedstrijd moet iedereen het pand ook verlaten via de WZK ingang.

De medewerkers van WZK geven een seintje wanneer de zwemmers kunnen omkleden. In het bad wordt d.m.v. bordjes aangegeven waar iedere vereniging kan zitten.

Voor het publiek is het goed om te weten dat tijdens de wedstrijd het clubhuis van WZK open is, de horeca van het zwembad zal gesloten zijn.

 

De officials kunnen zich melden in de centrale hal van het bad en naast de horeca van het zwembad zal de juryvergadering plaatsvinden. Na de juryvergadering dient men alle persoonlijke spullen mee te nemen, deze kunnen bij de jurytafel in het bad worden gedeponeerd worden. Na afloop van de wedstrijd moeten de officials het pand via de WZK ingang verlaten.