feest.jpg

ZVN-Feest

Gemaakt op: 27 Jun 2017 om 04:44 Door: Jordi Edelaar

We willen dit jubileumjaar goed afsluiten, je wordt toch echt maar 1 keer 40 jaar! Daarom geven we ook dit jaar weer een mooi feest om van te genieten. Het feest zal gegeven worden op 27 augustus vanaf 14:00.

Het evenement vindt plaats op dezelfde feestlocatie als vorig jaar, namelijk aan de Leidsevaart 131 in Noordwijkerhout. Als je het niet kunt vinden, het is achter het loonbedrijf van de familie Duivenvoorde. Natuurlijk is het ook te herkennen aan de mooie versieringen!

Jullie hebben allemaal mogen stemmen op het thema van het feest. En jullie hebben massaal gekozen voor een onderwaterwereld. Dus haal allemaal je vissen-, haaien-, of krokodillenpakken uit de kast. Of maak zelf een leuke outfit. We waarschuwen je alvast, je kan maar beter niet onverkleed komen want dan hebben wij wat voor je in petto J

Dit is een feest voor IEDEREEN. Kom met zijn allen, dan maken we er samen een gezellige middag van. Speciaal voor de wat jongere zwemmers zijn er ook een aantal activiteiten gepland! De ouders, broers en zussen zijn allemaal welkom. Er wordt namelijk ook gezorgd voor een leuke stormbaan voor de kids om zich op uit te leven. En omdat het het jubilieumjaar is gaan we wat extra organiseren, maar dat houden we nog even voor onszelf.

Wij hebben alvast mooi weer besteld, hopelijk wordt daar naar geluisterd. Als het die dag mooi weer is, kan er ook met water gespeeld worden, dus vergeet dan je bikini of zwembroek niet!

Tijdens het feest zullen er ook een aantal clubrecords uitgereikt worden. En wordt er een leuke show gegeven. Er zal een hapje en een drankje voor de leden klaarstaan, voor de ouders natuurlijk ook maar tegen een kleine vergoeding.

Het feest zal tot ongeveer 17.00 uur duren.

We zien jullie graag allemaal op zondag 27 augustus!

De activiteitencommisie.