Artikel

Organisatie

Inhoud van deze pagina:

  • Huishoudelijke regels
  • Lidmaatschap
  • Beleidsplan
  • Samenstelling bestuur en commissies

   

Huishoudelijke regels:

In de loop der jaren zijn er een aantal regels afgesproken. Omdat dit voor nieuwe leden verwarrend kan zijn hier een aantal op een rijtje

  • Het is de bedoeling dat meisjes en ook jongens met lange haren een badmuts dragen. Dit voor de hygiëne in het zwembad. Het is voor andere zwemmers niet erg fris als er veel lange haren in het zwembad drijven.
  • Tijdens trainingen mag een eigen badmuts gebruikt worden. Het is echter wel de bedoeling dat tijdens wedstrijden een badmuts van de vereniging gedragen wordt. Deze zijn te krijgen bij Carola voor een vergoeding van € 10.
  • Het is voor iedereen verplicht om tijdens zowel recreanten- als officiële wedstrijden een shirt en een badmuts van de vereniging te dragen. Dit komt omdat we als vereniging een uniforme uitstraling willen hebben tijdens een wedstrijd. De shirts en badmutsen zijn te bestellen via Carola. De overige kleding mag naar eigen invulling zijn ofwel met de overige kleding die aangeboden wordt door de vereniging.

  • Het is verplicht voor jongens om strakke zwembroeken te dragen, kort of lang (lees tot boven knie) maakt niet veel uit. Voor meisjes geldt dat ze een badpak moeten dragen. Bikini’s zijn niet praktisch tijdens het zwemmen/duiken.

  • Wij zijn een vereniging dus dat betekend dat we leven van vrijwilligers. We stellen het daarom zeer op prijs dat ouders van kinderen helpen met het draaiend houden van de vereniging. Natuurlijk gaat dit naar verhouding naar hoe serieus uw kind zwemt, maar voor iedereen is er wel een geschikte taak. Van rijden naar een wedstrijd of helpen tijdens een recreantenwedstrijd tot official of commissielid tot bestuurslid of voorzitter. Voor meer info zie vacatures.
  • Tijdens trainingen, evenementen of kampen kunnen er foto's van uw kind gemaakt worden. Deze foto´s worden regelmatig gedeeld via de sociale media. Wilt u niet dat een foto van uw kind gedeeld wordt, neem dan contact met ons op.

 

Lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap kan 2 x per jaar alleen schriftelijk bij de ledenadministratie. Indien men op of vóór 1 januari de vereniging wil verlaten dient men vóór 1 december van het voorgaande jaar op te zeggen. Men is echter wel contributie verschuldigd tot 1 januari. Indien men op of vóór 1 juli de vereniging wil verlaten dient men vóór 1 juni op te zeggen. Ook dan is men contributie verschuldigd tot 1 juli. Indien gewenst kunt u een kopie van de statuten en het huishoudelijk reglement opvragen bij het secretariaat van Zwemvereniging Noordwijkerhout. 

Aanmelden kan door het volgende formulier in te vullen in in te leveren bij de Carola van Hunnik of door het te mailen naar leden@zvnoordwijkerhout.nlInschrijfformulier 

Opzegging kan worden gestuurd aan leden@zvnoordwijkerhout.nl  

 

 

Beleidsplan 

In de ledenvergadering van 13 april 2017 is het beleidsplan voor het seizoen 2017 - 2018 vastgesteld. Hierin staan de plannen die de vereniging heeft in het aankomende seizoen en ook op de lange termijn. Het beleidsplan is hier te vinden: Beleidsplan 2017-2018 

 

Samenstelling bestuur en commissies (organigram heeft update nodig)

 

Bestuur: 

Voorzitter: Derik Huizer
Penningmeester: Hans de Ridder
Secretaris: Anouschka Hogervorst
Algemeen bestuurslid: Elize van den Berg
Algemeen bestuurslid: Brigitte Meuleman - van Duin

Technische commissie:

Wedstrijdsecretariaat: Paul Duivenvoorden & Derik Huizer
Official coördinator: Anouschka Hogervorst
Medewerkers coördinator: VACANT
 

Trainers:

Wedstrijd: 

Dennis Jansen
Carola van Hunnik
Tim Duivenvoorde
Daan Duivenvoorde
Bert Duivenvoorde (landtraining)

Recreanten:

Carola van Hunnik 
Gerard Rotteveel
Suze Duivenvoorden

Activiteitencommissie: 

Onno Mens
Bert Duivenvoorde

Kampcommissie: 

Dennis Janssen

Vertrouwenscommissie: 

Gerton Knijnenburg (Coördinatie VOG)
Marielle Schmohl: vcp-vrouw@zvnoordwijkerhout.nl 
André van der Vossen: vcp-man@zvnoordwijkerhout.nl 

Ledenadministratie: 

Carola van Hunnik       leden@zvnoordwijkerhout.nl

Privacycommissie: 

        Gerton Knijnenburg        privacy@zvnoordwijkerhout.nl

Sponsorcommissie:

VACANT

Kascommissie (2021-2022): 

Gerard Rotteveel
Ria Gerlings