Artikel

Extern

Bij ons kan je natuurlijk al lekker je energie kwijt met het zwemmen. Mocht je nou echter hiernaast nog meer willen doen dan kan dat natuurlijk altijd. kijk dan even rond op deze pagina.. 

Mijn zwemcoach

mijn zwemcoach is het cursusprogramma van de knzb. De knzb geeft zelf veel cursussen waar telkens op 1 onderdeel gefocust wordt. Bijv een borstcrowl of Vlinderslag cursus, maar ook opnames met onderwatercamara´s zijn er te doen. Kijk dus gerust even rond op hun site:

https://www.mijnzwemcoach.nl/

Zwemfilm 0,03 seconden

Vanaf vandaag (13-04-2017) draait de documentaire 0,03 seconde in de Nederlandse bioscopen. Regisseur Suzanne Raes volgt de topzwemmers Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman van de voorbereidingen op de Olympische Spelen 2016 tot en met die ene, beslissende race in Rio.

Facebookpagina: www.facebook.com/00.3seconde

KNZB Rankings

Rankings is de offiële site van de knzb waar alle tijden die je gezwommen hebt op worden gezet. Het gaat zelfs terug naar de allereerste wedstrijd die je gezwommen hebt. Het is te vinden via de onderstaande link:

knzb_rankings

Zwemkamp Sportstarz

Sportstarz organiseerd meerdere keren per jaar een kamp voor zwemmers. Tijdens het kamp wat zowieso al super gezellig is krijg je meerdere keren training. En dan niet gewoon baantjes zwemmen maar echt gespecialiseerde training waar je een hoop van leert. Voor meer informatie zie:

https://swimcamp.sportstarz.nl/